Замовити стенд Замовити квиток
ВЕРЕСЕНЬ
2024, КИЇВ

Володимир-Волинська птахофабрика будує новий цех з переробки курки

ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” інвестує 38 млн EUR у будівництво нового цеху з переробки курки, який дозволить подвоїти виробництво, повідомила гендиректор підприємства Аліна Сич. За її словами, потужність нового цеху складе 13,5 тис. бройлерів на годину. Будівництво планується завершити за півтора-два роки. Компанія буде виробляти продукцію під ТМ “Епікур” – куряче м’ясо, вирощене без антибіотиків та стимуляції росту. “Щомісячний приріст продажів м’яса бренду “Епікур” близько 43%. Частка” Епікур “становить понад 30%, решта вирощується за стандартною технологією”, – розповіла О. Сич у коментарі агентству “Інтерфакс-Україна”.

“Пріоритетом для нас є розвиток бренду” Епікур” саме в Україні. Частка експорту у підприємства незначна – близько 5-6%. Зараз ми постачаємо сертифіковану продукцію Halal в країни Близького Сходу та Африки під ТМ Al Dalal chicken та Delika. Новий цех дозволить збільшити виробництво та пройти всю необхідну сертифікацію для експорту в Європу “, – зазначила гендиректор компанії. Крім того, “Володимир-Волинська птахофабрика” активно впроваджує проекти з альтернативної енергетики. “Ми перевели 70% опалення на твердопаливні котли на деревині, воду для цеху переробки підігріваємо шляхом спалювання пера як відходів. Також у нас є проект з виробництва солом’яних брикетів для опалення”, – розповіла О. Сич. “Технологію біогазу ми не розвиваємо, оскільки паралельно з новим цехом ми запускаємо виробництво кісткового борошна, і всі відходи будуть направлятися туди. Це борошно є основою для кормів. Вартість тільки цього проекту – EUR 3,8 млн”, – додала вона.

ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” – україно-голландське підприємство, входить до складу ДК Openmind.

www.fixygen.ua/news/20190415/vladimir-volynskaya.html

ВСІ НОВИНИ