ЛИСТОПАД*
2020, КИЇВ, МВЦ
Замовити стенд Замовити квиток
Замовити стенд Замовити квиток
ЛИСТОПАД*
2020, КИЇВ, МВЦ

08.09.2020

11:00
Місце проведення:Зона урочистих подій
Офіційне відкриття виставок INPRODMASH & UPAKOVKA та експозицій SWEETS UKRAINE & BAKERY UKRAINE в рамках Всеукраїнського форуму харчових технологій
Місце проведення:Зона урочистих подій
11:30
Місце проведення:Зона урочистих подій
Нагородження переможців дегустаційного конкурсу молочної продукції
Місце проведення:Зона урочистих подій
Огранізатори:
Національна асоціація «Укрмолпром», виставкова компанія "АККО Інтернешнл"
11:45
Місце проведення:Зона урочистих подій
Нагородження переможців дегустаційного конкурсу хлібобулочної продукції
Місце проведення:Зона урочистих подій
Організатори:
Об'єднання «Укрхлібпром», виставкова компанія "АККО Інтернешнл"
12:00 - 14:00
Місце проведення:Конференц-зал №14
«Молочний бізнес у сучасних умовах. Передові технології – перспектива розвитку галузі», галузева науково-практична конференція
Місце проведення:Конференц-зал №14
Організатори:
Національна асоціація «Укрмолпром», Інститут продовольчих ресурсів НААН
12:00 - 13:00
Місце проведення:Конференц-зал №15
Засідання Ради Об'єднання "Укрхлібпром"
Місце проведення:Конференц-зал №15
13:30 - 15:30
Місце проведення:Конференц-зал №15
«Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», науково-практична галузева конференція
Місце проведення:Конференц-зал №15
Організатори:
Об’єднання «Укрхлібпром», Національний університет харчових технологій, компанія «АККО Інтернешнл»

09.09.2020

10:00 - 17:00
Місце проведення:Конференц-зал №15
«Харчова індустрія після коронакризи: корисні кейси на майбутнє», семінар-практикум
Місце проведення:Конференц-зал №15
Організатор:
спеціалізований журнал «Управління якістю» видавничого дому «Тех Медіа Груп» за інформаційної підтримки Асоціації з інтеграції НАССР та Центру безпечності харчових продуктів

Участь платна. З усіх питань щодо семінару: Марина Бурдейна, тел.: 097 776 0085

11:00-17:00
Місце проведення:Конференц-зал №14
«Інноваційні технології та перспективи розвитку мʼясопереробної галузі», науково-практична конференція
Місце проведення:Конференц-зал №14
Організатори:
Національний університет харчових технологій, журнал «Мясной бизнес», Інститут продовольчих ресурсів НААН, НДІ «Украгропромпродуктивність», «АККО Інтернешнл»

З питань участі звертатися:
Василь Пасічний +38 067 661 1112, +38 063 057 2511, e-mail: pasww1@ukr.net
Галина Шубіна +38 050 358 7502, e-mail: galina.shubina@gmail.com

10.09.2020

10:30–14:30
Місце проведення:Конференц-зал №15
«Досягнення і перспективи розвитку кондитерської галузі», галузева науково-практична конференція
Місце проведення:Конференц-зал №15
Організатори:
Національний університет харчових технологій, Асоціація «Укркондпром», компанія «АККО Інтернешнл»
11:00 - 15:00
Місце проведення:Конференц-зал №14
«Ресурсо- та енергозберігаючі технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності», науково-практична конференція
Місце проведення:Конференц-зал №14
Організатори:
Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій, Інститут продовольчих ресурсів НААН