Замовити стенд Замовити квиток
ВЕРЕСЕНЬ
2024, КИЇВ

В Україні створили біодинамічне вино

Українська виноробня Biologist створила біодинамічне вино. Це метод створення вина, коли вирощування винограду – полив і підживлення – узгоджують із космічними ритмами, залежно від Сонця, Місяця та інших планет і зірок.

Винороб та власник Biologist Ігор Петренко понад 4 роки займається вивченням біодинамічного підходу та має виноградники на Київщині та Одещині.

Він зазначає, що в основі біодинаміки лежить глибинне бачення сутності живого і неживого. Цей підхід заснований австрійським філософом Рудольфом Штайнером.

Виноробня використовує лише ті ягоди винограду, які підходять за показниками pH. Винороби  розповіли, що використовують тільки зрілий виноград і тільки ягоди без пошкодження. 

Такі експериментальні виноградники дають як результат українське крафтове унікальне вино.

Джерело: agroter.com.ua

ВСІ НОВИНИ