08-10 вересня
2020, КИЇВ, МВЦ
Замовити стенд Замовити квиток
Замовити стенд Замовити квиток
08-10 вересня
2020, КИЇВ, МВЦ

Співпраця «INPRODMASH & UPAKOVKA» з галузевою наукою

Сьогодні відбулася знакова подія, яка логічно завершує комплекс заходів, пов’язаних із проведенням Всеукраїнського тижня харчових технологій, до складу якого входять міжнародні виставки  «INPRODMASH & UPAKOVKA», «BAKERY  UKRAINE» та «SWEETS  UKRAINE». Цьогоріч у рамках зазначеного заходу  було проведено  міжнародні  науково-практичні конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організаторами яких були професорсько-викладацький колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  Національного університету харчових технологій, Об’єднання «Укрхлібпром»,  Асоціація «Укркондпром» та виставкова компанія «АККО Інтернешнл».

Конференції викликали помітний резонанс як у колі науковців, так і в середовищі виробників хлібопекарських та кондитерських виробів, тому було прийнято спільне рішення щодо опублікування матеріалів конференцій.

Вже п’ятий рік поспіль упорядкована збірка публікацій друкується за сприяння виставкової компанії «АККО Інтернешнл».

Сьогодні в альма-матер багатьох харчовиків України Генеральний директор ТОВ «АККО Інтернешнл» Ігор Мельник та його заступник Юрій Кіщак привітали колектив кафедри з наступаючими новорічними і різдвяними святами та передали друкований наклад цих збірок завідувачу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, доктору технічних наук, професору Володимиру Ковбасі.

ВСІ НОВИНИ