Сьогодні відбулася знакова подія, яка логічно завершує комплекс заходів, пов’язаних із проведенням Всеукраїнського тижня харчових технологій, до складу якого входять міжнародні виставки «INPRODMASH & UPAKOVKA», «BAKERY UKRAINE» та «SWEETS UKRAINE». Цьогоріч у рамках зазначеного заходу було проведено міжнародні науково-практичні конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організаторами яких були професорсько-викладацький колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій, Об’єднання «Укрхлібпром», Асоціація «Укркондпром» та виставкова компанія «АККО Інтернешнл».
Конференції викликали помітний резонанс як у колі науковців, так і в середовищі виробників хлібопекарських та кондитерських виробів, тому було прийнято спільне рішення щодо опублікування матеріалів конференцій.
Вже п’ятий рік поспіль упорядкована збірка публікацій друкується за сприяння виставкової компанії «АККО Інтернешнл».
Сьогодні в альма-матер багатьох харчовиків України Генеральний директор ТОВ «АККО Інтернешнл» Ігор Мельник та його заступник Юрій Кіщак привітали колектив кафедри з наступаючими новорічними і різдвяними святами та передали друкований наклад цих збірок завідувачу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, доктору технічних наук, професору Володимиру Ковбасі.