ЛИСТОПАД*
2020, КИЇВ, МВЦ
Замовити стенд Замовити квиток
Замовити стенд Замовити квиток
ЛИСТОПАД*
2020, КИЇВ, МВЦ

Сінгапур пустив на свій ринок українську тушонку

Компетентний орган Республіки Сінгапур акредитував українське підприємство для експорту термічно обробленої/консервованої свинини, а також м’яса птиці.

Про це йдеться в повідомленні Державної служби з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів.

 Суб’єкти господарювання, які мають намір експортувати перероблені продукти зі свинини і м’яса птиці до Сінгапуру, можуть ознайомитися з вимогами і процедурами, які необхідні для цього, в рубриці «Вимоги країн світу».

Джерело agroportal.ua

ВСІ НОВИНИ