Замовити стенд Замовити квиток
ВЕРЕСЕНЬ
2024, КИЇВ

Lactalis Ingredients розробив термостабільне сухе молоко

Новий продукт отримують шляхом сушіння свіжого пастеризованого знежиреного молока, що піддається специфічному термічному обробленню. Мета цього термічного оброблення – денатурація білка для отримання термостійкого порошку та запобігання згортання білка під час виробництва згущеного молока, повідомляє Agro Times із посиланням на інформацію компанії.

За прогнозами міжнародних аналітиків, у період з 2019 по 2024 рік середньорічне споживання згущеного і концентрованого молока зростатиме на 2% на рік. Це зростання забезпечують країни Латинської Америки, Близького Сходу, меншою мірою – азійські країни.

Використання свіжого молока-сировини в цих регіонах не завжди можливе через низькі обсяги збирання молока. Тому деякі переробники змушені використовувати сухе молоко.

Сухе знежирене молоко вироблятиметься на заводі Lactalis Ingredients у Равенсбурзі (Німеччина). У нього гарна розчинність, а також збережено молочний смак.

ВСІ НОВИНИ