13-15 вересня
2022, КИЇВ, МВЦ
Замовити стенд Замовити квиток
Замовити стенд Замовити квиток
13-15 вересня
2022, КИЇВ, МВЦ

Конференція «Реалії та перспективи м’ясопереробки»

У програмі виставок «Inprodmash & Upakovka» передбачена професійна супроводжувальна програма. 15 вересня відбудеться конференція «Реалії та перспективи м’ясопереробки».
В рамках конференції буде представлений аналіз роботи ринку м’яса та готової м’ясної продукції у 2021 році, обговорені тенденції та перспективи розвитку галузі. Представники Міністерства аграрної політики та продовольства відзвітують про нові напрацювання та плани роботи міністерства для підтримки сегменту тваринництва, виробництва готової м’ясної продукції та про зміни у галузі, пов’язані з впровадженням ринку землі.

Серед актуальних тем конференції: експортні перспективи розвитку галузі, законодавчі інновації в сегменті пакування та відповіді на інші законодавчі питання від виробників галузі.

Також запланована цікава дискусія між представниками виробників м’ясної продукції та торговельних мереж, яка буде присвячена темам нових тенденцій у попиті та пошуку перспективних ніш для активізації продажів, оптимізації взаємовідносин між виробником і мережею.

Цікавим буде і технологічний блок заходу, що має назву «Інноваційні технології м’ясопереробки», де буде обговорено широке коло напрямів виробництва, особливе місце серед яких буде приділено веганським продуктам.

Організатори конференції:
Національний університет харчових технологій
Журнал «Мясной бизнес»
Виставкова компанія «АККО Інтернешнл»

ВСІ НОВИНИ