Замовити стенд Замовити квиток
ВЕРЕСЕНЬ
2024, КИЇВ

Хайнань спільно з бельгійським брендом Pierre Marcolini створив новий шоколадний продукт

Науково-дослідний інститут приправ і напоїв при Китайській академії тропічних сільськогосподарських наук (CATAS) спільно з бельгійським брендом Pierre Marcolini створив новий продукт з шоколаду. Про це повідомила газета Hainan Ribao.

Новий продукт з першокласного хайнаньського какао створений на основі високоефективних екологічних технологій. Він розроблений з урахуванням критеріїв, якими керується міжнародний споживач при виборі кращих сортів шоколаду.

Як поінформували виробники, на упаковках шоколаду з хайнаньського какао, вироблених спільно з Pierre Marcolini, написано «Китай – Хайнань». За словами П’єра Марколіні, який заснував згаданий однойменний бренд, новий продукт «поєднує в собі красу пейзажів і неповторний колорит острова».

ВСІ НОВИНИ