14-16 вересня
2021, КИЇВ, МВЦ
Замовити стенд Замовити квиток
Замовити стенд Замовити квиток
14-16 вересня
2021, КИЇВ, МВЦ

HTD-technology – унікальна технологія переробки ягід

Раціон більшості людей переповнений рафінованими продуктами, що викликає окислювальні процеси в організмі. Це призводить до зменшення його здатності до самовідновлення. Щоб протистояти негативним наслідкам, в компанії LiQberry з 2011 року виробляють унікальні ягідні пасти. У продукті не міститься жодних добавок – нічого, крім ягоди, повідомляє agronews.ua.

Використання добірної волинської екологічно чистої ягоди в поєднанні з інноваційною технологією дозволило отримати продукт, що перевершує за своїми властивостями свіжу чорницю.

Сім років тому українські вчені і технологи під керівництвом автора ідеї, академіка Сергія Борисовича Осипенка, видатного українського вченого, створили унікальну інноваційну гідротермодинамічну технологію переробки ягід.

За допомогою цієї технології, яка отримала назву HTD-technology, вдалося розщепити шкірку та кісточку і без окислення виготовити саму пасту, а отже не тільки зберегти те, що дала природа, а ще й примножити.

Ягідні пасти містять цінні компоненти подрібненої кісточки та шкірки, що підвищує корисність продукту в декілька разів порівняно зі свіжою ягодою. В першу чергу це проявляється у збільшенні антиоксидантної активності пасти.

Паста LiQberry сертифікована «Organic standard», увійшла до «100 кращих товарів України-2015», нагороджена «Золотим символом якості національних товарів та послуг», була високо оцінена на національних і міжнародних виставках у Німеччині, Японії, ОАЕ, Іспанії.

ВСІ НОВИНИ