8 жовтня 2020 р. Об’єднанням «Укрхлібпром» спільно з компанією «АККО Інтернешнл» було проведено щорічний конкурс-дегустацію хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Дегустація відбулася на базі Центральної галузевої дегустаційної лабораторії хлібопекарської промисловості.
У конкурсі взяли участь 10 хлібопекарських підприємств різних форм власності, які представили понад 40 нових видів хліба, хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів.
За результатами конкурсу найвищу нагороду Гран-прі отримали 8 найменувань виробів, зокрема:
– Хліб «Бородінський» (ПрАТ «Ізяславський хлібозавод»);
– Хліб «Петровський» (ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат»);
– Хліб «Ароматний» (ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод»);
– Хліб «Голландський з соняшниковим насінням» (ТОВ «Українсько-словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»);
– Хліб зерновий «Фітнес» (ТОВ «Сарненський хлібозавод»);
– Хліб «Львівський заварний з сиром та цибулею» (ТМ «AGROLA», ПрАТ «Концерн «Хлібпром»);
– Пироги «З творогом і вишнею» (ПрАТ «Славутський хлібозавод»);
– Печиво «Струмочок» (ТОВ «Умань Хліб Трейд»).
Крім цього, золоті медалі отримали 20 виробів, срібні медалі – 4, бронзові медалі – 2 вироби. Нагороди переможцям надіслано «Новою поштою».
Щиро вітаємо переможців дегустаційного конкурсу і сподіваємося, що цей захід сприятиме активізації просування цієї якісної продукції на ринку хлібобулочних виробів!