Шановні колеги!
Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій вже 9 років поспіль спільно з виставковою фірмою «АССО Іnternational» та асоціаціями «Укрхлібпром» і «Укркондпром» є організатором Міжнародної спеціалізованих науково-практичних конференцій «Інноваційні технології в хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі».
В цьому році ми плануємо продовжити цю традицію, незважаючи на складну ситуацію в нашій країні, і запрошуємо Вас долучитися до роботи конференцій, що будуть присвячені актуальним питанням хлібопекарської та кондитерської галузям і об’єднає науковців і представників галузі для обміну інформацією та посилить зв’язок між ними. В рамках конференції Вам пропонується можливість презентувати свою компанію та її діяльність професійній спільноті виробничників і науковців.
На сьогоднішній день планується проведення конференцій в он-лайн режимі з використанням програми zoom 15 та 16 листопада 2022 року.
Будемо дуже Вам вдячні за зворотній зв’язок. Чекаємо Вашого рішення та безпосередньої участі в ній з доповіддю за запропонованою Вами тематикою.
Запрошення на конференцію «Інноваційні технології в хлібопекарському виробництві».
Запрошення на конференцію «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі».
Миру та стабільності нашій країні!
З повагою, організаційний комітет конференції