Цьогоріч вперше в рамках виставок INPRODMASH & UPAKOVKA буде проведено надзвичайно важливий і актуальний галузевий захід – Науково-практичну конференцію «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі».
Захід відбудеться 9 вересня п. р. на площах Міжнародного виставкового центру (м. Київ).
Організатори: Національний університет харчових технологій, журнал «Мясной бизнес», Інститут продовольчих ресурсів НААН, НДІ «Украгропромпродуктивність» та виставкова компанія «АККО Інтернешнл».
Також у конференції братимуть участь керівники і відомі спеціалісти провідних підприємств галузі.
Передбачається обговорення наступних питань:
- світовий та регіональний ринок м’ясної галузі: тенденції, інновації, перспективи;
- нормативне регулювання внутрішнього та зовнішнього ринків переробки м’яса;
- актуальні технології та інновації м’ясопереробної галузі;
- використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва продуктів;
- інноваційні технології перероблення допоміжної, кормової і технічної сировини;
- інноваційні складові створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в галузі.
З питань участі у конференції звертатися до Пасічного Василя Миколайовича за тел.: 067-661-11-12, 063-057-25-11 або e-mail: pasww1@ukr.net