Японська пивоварня перетворює зайве пиво на джин. Пивоварня в Японії придумала, як переробити пиво, не випите у місцевих барах та ресторанах під час самоізоляції. Пивоварня Kiuchi Brewery збирає непродане пиво з місцевих барів та переганяє його, перетворюючи на крафтовий джин. У всьому світі бари, паби та ресторани змушені позбуватися мільйонів непроданого пива у кегах, тому що воно псується.
Сервіс отримав назву «Save Beer Spirits». Японські ресторани направляють непродане пиво на завод Kiuchi, де воно перетворюється на джин, розливається по пляшках та доставляється до тих самих ресторанів. Ресторани, які беруть участь у ініціативі, оплачують тільки транспортні витрати. Вже з середини квітня приймаються пивні бочки, що містять не менше 20 літрів. З кожних 100 літрів пива можна отримати 8 літрів джину.