Замовити стенд Замовити квиток
ВЕРЕСЕНЬ
2025, КИЇВ

Новий проєкт покликаний підвищити стійкість молочної промисловості в епоху COVID-19

Молочні фермери можуть отримати користь від нового проєкту, метою якого є підвищення стійкості галузі до таких загроз, як COVID-19.

Про це пише Dairy Global з посиланням на прес-реліз Редінгського університету (Велика Британія).

Проєкт Smart-ET, фінансований EIT Food, у співпраці з фермерами і продавцями молочної продукції розроблятиме цифрові інструменти, метою яких є допомога в адаптуванні бізнес-моделі до швидких змін споживчого попиту за екстремальних подій, які порушують їхній звичайний спосіб роботи.

Ці цифрові інструменти дозволять економічним агентам молочної системи реагувати на мінливі умови та надсилати «сигнали тривоги» про наявність запасів, які допоможуть зменшити втрати й економічний збиток від їх можливого знищення.

ВСІ НОВИНИ