Замовити стенд Замовити квиток
ВЕРЕСЕНЬ
2025, КИЇВ

М’ясопереробники Данії працюватимуть без вихідних

Забійні та переробні підприємства Данії організували роботу таким чином, щоб між працівниками зберігалася дистанція та водночас залучалося менше персоналу. У зв’язку з цим виникла необхідність збільшити робочий час.

Щоб гарантувати безпеку постачання, низка данських боєнь має намір не тільки подовжити тривалість робочого дня, але також працювати у вихідні та святкові дні. Таке рішення було ухвалене через постійний попит на м’ясо в умовах кризи.

Зазвичай розгляд таких змін триває 5–6 тижнів. Але в нинішніх умовах ці вимоги мають бути більш гнучкими, йдеться у прес-релізі Міністерства охорони навколишнього середовища Данії.

«Важливо, щоб данські бійні продовжували доставляти м’ясо у магазини. Водночас важливо дотримуватися безпеки працівників на бійнях. Тому сьогодні ми надали Данському агентству з охорони навколишнього середовища можливість швидко ухвалити рішення про внесення змін до графіка роботи», — прокоментувала міністр охорони навколишнього середовища Леа Вермелін.

Джерело: meat-inform.com

ВСІ НОВИНИ