У Fazer давно замислювалися над тим, щоб зробити підготовку і випікання заморожених виробів максимально оперативними. З іншого боку, зростання популярності пекарень і споживання на ходу відкриває більше можливостей для торгових точок і закладів малого формату з меню на виніс. Сьогодні Fazer пропонує 60 найменувань продукції за технологією PRO-Bake: від рустикальних і традиційних багетів, чіабатт до дріжджових і листково-дріжджових булочок, сочників і несолодкої здоби.
Швидкість і простота технології випікання — головні переваги інноваційного рішення PRO-Bake. Виріб із морозильної камери одразу ж відправляється в піч! Технологія не вимагає спеціального устаткування, продукти добре випікаються при збереженні якості в різних типах печей: конвекційній та ротаційній. Час випікання в залежності від виробу становить максимум 25 хвилин, на одному листі можна випікати кілька видів продукції одночасно. При цьому вплив пекаря на результат мінімальний і, що важливо, клієнт може заощаджувати на тимчасових, трудових і енергетичних витратах на випічку.
З Fazer PRO-Bake стане простіше формувати для гостей і покупців різноманітні пропозиції ароматного свіжого хліба і випічки навіть за обмежених можливостей простору і персоналу магазину, кафе, пекарні або готелю.