На українському ринку компанія «Форест» пропонує комплексну суміш Компід «БІ 35 ППФ», яка дає змогу збільшити вологоутримувальну здатність м’яса, збільшуючи вихід готової продукції при виробництві шашликів, суцільном’язових м’ясних продуктів і фаршу, ідеальна для риби. Окрім того, суміш покращує формування кольору виробу і стабілізує його в процесі зберігання м’ясних продуктів.
Також компанія пропонує:
- Компід «БІ70 Шинка»- функціональна суміш для приготування шинки з різноманітної м’ясної сировини.
- Компід «Форцель-К», «Форцель-М»- стабілізуючи системи
- Компід «Куттер Ліпро» для стабілізації жирової складової продукту
- Компід «ДС «ЛАК» (також відомий як таухмаса) – захисна емульсія для сирокопчених або варено-копчених ковбас.