Замовити стенд Замовити квиток
ВЕРЕСЕНЬ
2025, КИЇВ

Дегустаційний конкурс хліба, хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів

В рамках підготовки Всеукраїнського тижня харчових технологій у Виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбувся Дегустаційний конкурс. У конкурсі взяли участь провідні українські виробники хліба та хлібобулочних виробів.

Продукція оцінювалася в наступних категоріях:

Хліб житньо-пшеничний заварний 0,4 – 1,0 кг

Батон із пшеничного борошна 0,3 – 0,5 кг

Здобні хлібобулочні вироби. Пироги масою до 2 кг

Пряники, ковриги

Набори тістечок у художньо-оформленій упаковці

Головою дегустаційної комісії став Васильченко Олександр Миколайович – генеральний директор Об’єднання «Укрхлібпром». До складу комісії також увійшли провідні фахівці галузі, викладачі профільних вищих навчальних закладів, експерти по стандартизації.

Комісія високо оцінила всю представлену на конкурс продукцію. Нагородження переможців відбудеться під час проведення Тижня харчових технологій 10 вересня 2019 року відразу після урочистого відкриття виставок.

ВСІ НОВИНИ