24 листопада в онлайн-форматі відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі». Організатори заходу – компанія «АККО Інтернешнл» (виставки «INPRODMASH» і «UPAKOVKA»), журнал «Мясной бизнес» та кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій.
До онлайн-конференції долучилися понад 120 учасників, зокрема керівництво Департаменту розвитку аграрного ринку Мінекономіки України, Асоціації «Свинарі України», Асоціації «Українське морозиво і заморожені продукти», відомі галузеві експерти, керівники і головні технологи 50 м’ясопереробних підприємств (зокрема таких як «Алан», «Ятрань», «М’ясна Гільдія», «Роганський м’ясокомбінат»), провідні науковці та аспіранти профільних закладів вищої освіти і науково-дослідних установ, а також іноземні учасники з Польщі.
Під час конференції було обговорено проєкт Концепції Державної цільової програми розвитку галузі скотарства на період до 2030 року; всебічно проаналізовано світовий та регіональний ринки м’ясопереробної галузі, тенденції, інновації, перспективи їх розвитку; здійснено аналіз нормативного регулювання внутрішнього та зовнішнього ринків переробки м’яса; актуальних технологій та інновацій м’ясопереробної галузі; використання нетрадиційної сировини у виробництві продуктів; інноваційних теxнoлoгiй перероблення допоміжної, кормової і технічної сировини; складових створення пакувального обладнання; способів консервування та зберігання сировини і продукції.
Компанія «АККО Інтернешнл» висловлює вдячність колективу профільної кафедри НУХТ і редакції журналу «Мясной бизнес» за плідну співпрацю та щиро запрошує підприємства м’ясопереробної галузі взяти участь у виставках «INPRODMASH» і «UPAKOVKA», які відбудуться 14–16 вересня 2021 року.